Interieuradvies nodig? Boek hier je HAUS UPDATE!

Boek nu jouw ultieme persoonlijke HAUS UPDATE

Met een laagdrempelige haus update krijgt je (nieuwe) huis gegarandeerd sfeer.

Wat is een HAUS UPDATE?
Een haus update betekent niets meer en niets minder dan een heerlijke stylingupdate. Sfeer, stijl, warmte en persoonlijkheid, dat is wat we willen. Alle pakketten zijn per ruimte, en er zijn drie versies: light, classic & bold. Hieronder de uitleg. Het kan ook zijn dat jouw situatie niet helemaal aansluit bij een van de pakketten. In dat geval maak ik een advies op maat.

PAKKETTEN

HAUS UPDATE light – KLEUR & BEHANG
Ben je redelijk tevreden met de woon-, slaap of kinderkamer, maar mist het vooral sfeer? En wil je daarom graag kleur en wellicht ook behang toevoegen? Dan is dit pakket iets voor jou. Ik kom langs en luister naar je wensen. We hebben het over jouw of jullie eigen stijl, ik maak foto’s, kijk naar de lichtinval en de rest van je interieur. Ook heb ik al een aantal stalen (behang, kleur) mee ter inspiratie. Ik kom terug met een mooi advies, we bespreken het live, ik voer de laatste wijzigingen door en dan krijg je het definitieve specs overzicht per mail toegestuurd zodat je zelf thuis aan de slag kunt. Tip: misschien is   de uitbreiding accessoires & sfeerverlichting nog wat voor jou.

HAUS UPDATE classic – KLEUR, BEHANG, STOF  
Wellicht heb je niet alleen advies nodig bij het kiezen van kleur en/of behang, maar is er ook hulp nodig bij het vinden van de juiste raambekleding. De werkwijze komt redelijk overeen met de light versie: ik kom bij je langs, luister naar je wensen, we hebben het over jouw eigen stijl, ik maak foto’s, kijk naar de lichtinval en de rest van je interieur. Ook heb ik bij dit bezoek al een aantal inspirerende stalen (behang, kleur, stoffen) mee. Na dit bezoek werk ik mijn advies uit, we bespreken het live, er is nog een laatste correctieronde en dan krijg je het definitieve specs overzicht per mail toegestuurd zodat je zelf met de ruimte verder kunt. Het verschil met de light versie is dat dit document is aangevuld met een shoppinglist met opties voor raambekleding. Tip: er is eventueel een uitbreiding accessoires & sfeerverlichting. Even verder scrollen voor meer info.

HAUS UPDATE bold – KLEUR, BEHANG, STOF, SFEER- EN BASISVERLICHTING, MEUBELS
OP DIT MOMENT HEB IK HELAAS GEEN PLEK VOOR BOLD PAKKETTEN 
Dit is de full package; als je dit pakket boekt help ik je met de keuze voor kleur, behang, gordijnen, sfeer- en basisverlichting en meubels. We praten over jouw eigen stijl, ik maak foto’s en natuurlijk heb ik al wat inspirerende kleur, behang, en stofstalen mee. Ik kom terug met een moodboard & eerste advies. Vervolgens is er een eerste correctieronde en op basis van dit resultaat is er nog een finale correctieronde. Je krijgt de definitieve specs per mail toegestuurd (overzicht van opties voor kleur, behang, stof, meubels en verlichting zodat je zelf thuis met de beoogde ruimte aan de slag kan.

UITBREIDINGEN (ook los te boeken)

SFEERVERLICHTING & ACCESSOIRES
Kleur & behang zoek ik graag voor je uit, maar ik vind het ook heel tof om naar originele (vintage) interieuraccessoires en artifacts te zoeken. Zo geven we jouw ruimte nog meer persoonlijk en uniek cachet. Afhankelijk van je wensen ga ik op zoek naar de juiste items. Denk aan wandkleden en wandobjecten tot servies, of bijvoorbeeld aan glaswerk, unieke sfeerverlichting, opbergitems, plaids, kussens, plantenpotten, piëdestals en vazen. Ik zoek en zoek en zal vinden! Je kunt deze module bij de gewone modules bij boeken, maar.. je kunt me hier ook zonder pakket voor vragen.   

WANDKAST STYLING SESSIE
Heb je een open wandkast, wandmeubel of dressoir en lukt de styling je niet (helemaal)? Dan is deze sessie misschien wel iets voor jou. Je kunt deze bij een van de bovenstaande modules boeken als extraatje, maar je kan de stylingsessie ook los aanvragen. En let op, dit kan met ieder budget. Je zult verstelt staan van wat je zelf allemaal al aan souvenirs en accessoires hebt liggen. Persoonlijke items zijn bovendien key voor die oh zo belangrijke, persoonlijke sfeer. Tevens kunnen we natuurlijk onze toevlucht zoeken bij de kringloop en op vintage markten.

HAUSHOFF is onderscheidend en creatief, stoer maar ook romantisch, rauw maar óók chic. Ik ben niet wars van een statement, houd van bijzondere kleurencombinaties, unieke materialen en de toevoeging van vintage, antiek en design. Hier geen standaard plaatje; it must be real and really cool!

Het is wel goed te weten dat ik niet bedreven ben in het (bouwkundig) tekenwerk en plattegronden. Mijn tools zijn vooralsnog handbeschilderde verfbladen, mooie behang – en stofstalen, shoppinglists en moodboards.

Denk je dat wij een goede match zijn? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de prijzen van deze modules of voor een advies op maat. Mail me op renske@haushoff.com

(Visited 410 times, 1 visits today)