Deze Statement Oorbellen Zijn Cafeïne Voor Je Gezicht Hoera.

Kijk, we hebben allemaal bij vlagen een doodvermoeid hoofd. En soms zijn dat gewoon hele lange vlagen! Het goede nieuws is dat er dan altijd nog statement oorbellen van Chanel, Valentino of Burberry zijn thank you very much.

Openingsbeeld: Chanel, campagne SS18

Het oorbellenmotto van voorjaar/zomer 2018 luidt – doe de riemen maar vast: hoe groter, hoe gekker, hoe beter. Tuurlijk, vorig jaar was het óók al heel erg going on om een (of twee) groteske oorbel(len) in de oor/oren te hangen, maar dit jaar ben je absoluut Sjaak Afhaak als je met een klein knopje in het oor naar buiten gaat. Daarbij komt dat zo’n statement oorbel een heerlijk verfrissend effect heeft. Je gezicht krijgt er een absolute kick van, als ware je oorbellen een stevig cafeïne shot.

Goed, kijk hier maar eens welke bellen bij je zouden kunnen passen. Uiteraard begrijp ik dat het met sommige oorbellen best moeilijk functioneren is in het dagelijks leven, laat staan als je onder een dak woont met grijpgrage poezen of katten of baby’s of dreumesen of peuters, maarja, ze zijn zo mooi hè. En je kunt ze natuurlijk wél gewoon aan als je de warzone verlaten hebt.

[1]
Waanzinnige staties van Y/Project, van ontwerper Glenn Martens. En zoals je ziet bestaan er dus niet alleen zit-schoenen, maar ook zit-oorbellen. Binnenkort wordt de nieuwe site van Y/Project gelanceerd, blijf ‘m in de gaten houden voor als je deze giants graag wil bemachtigen.

[2]
Chloe heeft deze beeldige statement chandeliers in het ss18 assortiment. Je kunt ze nog proberen te pre-orderen via de site van Chloe.

Statement chandelier earrings for Spring 2018 #chloeGIRLS Pre-order now on chloe.com

Een bericht gedeeld door Chloé (@chloe) op

[3]
Nog meer Chloe afkomstig uit de SS18 collectie. Nou, daar krijg je grijpgrage handjes van inderdaad! Sorry, dat moest even. Je shopt ze in ieder geval hier, op de site van Chloe.

[4]
My god. De chandelier earrings van Burberry zijn absolute buzzers (dat zijn dus zeer gewilde oorbellen) en daar snap ik alles van. Ik wil ook een kroonluchter aan mijn oor. T.z.t. verkrijgbaar via de website van Burberry.

[5]
Valentino komt voor ss18 met deze heerlijke balletjes voor in het oor. Wat zul je schitteren en shinen! Houd de site van Valentino vooral in de gaten.

[6]
De clip oorbellen van Allessandra Rich zijn een jetset van een hit, en worden zelfs gedragen door Beyoncé dus dan is het goed natuurlijk.

[7]
Chanel komt met deze waanzinnige disco like 60’s / 80’s oorbellen. Dat zeg ik, met deze beeldige hangers in het oor kun je de hele wereld aan. Check de site van Chanel voor informatie over deze hit voor in ‘t oor & rock on.

Accessories from the #CHANELSpringSummer 2018 show. #PFW

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial) op

(Visited 442 times, 1 visits today)