Belangrijke Vraag: Do I Want Messing Frontjes In De Keuken?

In een te gek huis hoort een te gekke keuken, dat lijkt me duidelijk. Maar nu lopen we (met name ik) tegen de volgende zeer belangwekkende levensvraag aan: willen we messing frontjes?

Wil ik messing frontjes in de keuken wel of niet? Het antwoord is simpel: op dit moment wil ik het. En een paar jaar geleden wilde ik het ook al. Maar beste mensen, laat ik meteen maar even de angel eruit halen en eindelijk eens zeggen waar het op staat: wil ik over vijf jaar ook nog messing deurtjes? Of wil ik die dan helemaal niet meer? Misschien ben ik dan wel he le maal klaar met al die goudigheid (is dat een woord? Nee zeker.) Het is een serieuze kwestie, want een keuken kost een lieve duit en dan heb je toch graag dat je er over een paar jaar nog steeds blij van wordt.

Toch?

Ik heb mijn hoofd gebroken over deze vraag en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik dus niet in contact kom met wat ik in 2023 wil. Heel gek.
En dus ga ik gewoon messing frontjes nemen. Omdat het bij mij past, omdat ik al honderd jaar verslaafd ben aan goud en messing, en omdat ik NU leef. Ik ben er een beetje zat van om mezelf altijd maar gek te maken met vragen en opmerkingen als: jaaaaaa maar beste en ontzettend knappe en ultraslimme en mega stijlvolle Renske, vind je het over vijf jaar nog steeds zo leuk, dat messing in je keuken/marmer in je badkamer /terrazzo in je woonkamer/sunburst behang in je slaapkamer? Ik ben gewoon echt helemaal klaar met dit soort vragen en dus zeg ik: ho, stop, wegwezen, daar is het gat van de deur. Je leeft NU, en je maakt jezelf gek met die wat-als-wat-dan-wat-vind-ik-later vragen. Door mezelf alleen maar terug te editten naar de veilige opties ontstaat er uiteindelijk een nogal behoudend interieur en dat wil ik niet; dat lijkt mij juist iets waar ik binnen niet al te lange tijd op uitgekeken raak. Uiteraard moet iedereen dit voor zichzelf bepalen, maar een beetje spannend materiaalgebruik moet kunnen toch? Het is de kers op de taart. Het zijn de bubbels in je glas. Het is de glans in je haar. De rode lippenstift op je lip! Oké, sorry ik sloeg door maar je begrijpt mijn punt. Dus daarom hebben wij onlangs de daad bij het woord gevoegd en definitief akkoord gegeven op een waanzinnig keukenontwerp van Eginstill. Met als showstopper inderdaad.. messing frontjes.

Kijk, hier een flinke bak inspo.

(Visited 1.126 times, 1 visits today)