Nóg Meer Pinterest Interieurs Die Ik Toch Nooit Zal Hebben (maar er zijn altijd listige shoptips)

YEAH, daar hebben we nóg meer Pinterest interieurs die ik toch nooit zal hebben. Houdt het dan nooit op? Anyways, er zijn natuurlijk wel altijd listige shoptips. Lees maar mee.

Al die piekfijne Pinterest interieurs die ik toch nooit zal hebben, the struggle is real babez, hier heb ik er al een paar verzameld en beschreven. In de nu volgende post vind je nog een paar irritant mooie exemplaren, gewoon omdat ik deze interieurs óók een plek wilde geven (letterlijk en figuurlijk inderdaad). Doe er vooral je eigen voordeel mee, want ook al zijn het in de basis schier onmogelijke interieurtoestanden, ik heb wel wat listige, reteslimme shoptips waarmee je er een beeeeeetje bij in de buurt komt. Bovendien draait het bij het samenstellen van een fijn interieur in the end toch niet om het volledig nabootsen van een Pinterest beeld. Maar dat wist je al hoor. Nouja, sterkte ermee en de groeten.

Neem deze de brokkelschouw uit 1700. Een magisch en zeer jaloersmakend tafereel als je het mij vraagt, gecreëerd door stiliste, product designer en auteur Sera Hersham-Loftus. Mijns inziens zet ze hier de perfecte mix tussen raw, magical en chic neer. Toegegeven, de meesten van ons zullen niet in zo’n oud vet pand resideren. Maar! We zullen niet wanhopen en roeien met de riemen die we hebben. De oud-roze Oyster cocktailstoeltjes zijn (in weliswaar iets andere uitvoering) gewoon bij Sissy Boy Homeland te koop. En volgens mij kun je de exacte stoeltjes voor een flinke zak duiten ook via Sera zelf bemachtigen. Kijk zelf maar even op Sera of London. En wat dacht je van de gestoffeerde rotan Venus stoeltjes van Soane.co.uk? Ook gewoon ontzettend te koop.
Verder kun je aan een fantastische oude schouw komen via Piet Jonker. Dat zeg ik, geef nooit op.

De Franse seventies bungalow is inderdaad niet van mij, scherp dat je het even opmerkt. Anyways, ik wil het hebben over de waanzinnige palladiana vloer. I am obsessed en misschien jij ook wel. De leerzame hamvraag bij het aanschouwen van dit beeld luidt echter: wil ik deze ietwat ruige en kille vloer daadwerkelijk in mijn eigen huis of is deze vloer meer geschikt voor een seventies vakantiebungalow in Frankrijk DIE IK NIET HEB? Zou het soms een beter idee zijn om dergelijke stenen op ons terras te leggen? Op de site van Van den Heuvel – Van Duuren zag ik de prachtigste ‘flagstones’ voorradig. Ik vind het een heel best idee mensen. Een héél best idee.
Wow, ik barst echt van de goede ideeën de hele tijd hè? Misschien moet ik er iets mee doen.

WOAH. Check deze kleurrijke ‘woonkamer’ (understatement, fakking understatement) van het geweldige DIMORESTUDIO. De ruimte is natuurlijk mega vet vanwege de waanzinnige hoogte, de metershoge ramen, het kleurgebruik (babyblauw, oranje, bruin en geel), de Sciolari lampen (?), de vloerlamp van Angelo Lelli voor Arredeluce, en natuurlijk de sjieke Sunburst-gordijnen van Tony Duquette. En vanwege, nouja, gewoon vanwege alles. Alles. ALLES! Oké ik stop al. Wat ik zeggen wil: het kleurenschema kun je natuurlijk zo overnemen, net als die gordijnen. En op 1stdibs vind ik zojuist ‘gewoon’ de palmlamp van Angelo Lelli. Wel even sparen. Meine güte.

Nog even door scrollen met die vinger.

Als laatste: ik ben dus extreem in de ban van mozaïek en terrazzo vloeren, dat wisten jullie waarschijnlijk al. Tijdens mijn zoektocht naar voorbeelden stuitte ik op deze fascinerende interieurs. Wat blijkt? Het zijn ruimtes in het geweldige L’Hôtel du Cloître, een artsy hotel dat helemaal is ingericht door de populaire ontwerper India Mahdavi. Kortom, jij en ik kunnen hier dus heel even een soort van wonen! Gewoon, om even te weten hoe het is, wonen op zo’n vloer. Is toch eigenlijk best goed nieuws.

Nou, dat was ‘m weer hoor!

(Visited 399 times, 1 visits today)