Het Tofste Behang Van De Hele Wereld Voor De Kinderkamer. Tralala!

Het is heerlijk, het is fantastisch, het is eindelijk zover, je gaat de baby- of kinderkamer (her)inrichten. En dus heb je het tofste behang van de hele wereld nodig. Dat tegelijkertijd niet al te kinderlijk is, want jouw oog wil ook wat. Check snel deze verzameling.

Openingsbeeld via Smallable.

Zoals je ziet tref je hieronder een weldaad aan schitterende wallpapers. Dankzij mijn toegewijde speurwerk. Geen dank hoor, geen dank.
Hoe dan ook, het enige dat je hoeft te doen is een sieraad voor mij aanschaffen uit dank op het behang naar keuze klikken en je komt uit op de plek waar je ‘m kan aanschaffen. Zoals je ziet – let op, trend alert – is de grens tussen kinderbehang en volwassen behang steeds meer aan het vervagen. Er zijn beeldschone dessins in het ‘volwassen’ segment te koop met zeer aansprekende illustraties van dieren, bomen, planten of scheepjes, waardoor ze geweldig geschikt zijn voor de baby- of kinderkamer. En omgekeerd is er dus ook kinderbehang dat stiekem geweldig is voor de eigen slaapkamer. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen. Hop hop, shop shop, in die mand ermee!

Voor we bij mijn fabuleuze Pinterest-bord komen, wil ik er een paar uitlichten. Als eerste is er natuurlijk het behang op de openingsfoto. Hieronder zie je ‘m van dichtbij, zoals je ziet is het een magnetisch behang en horen er allerlei gezellige magneten bij. Het behang heet Woodlands en is verkrijgbaar via Smallable.

Dan volgt nu het waanzinnige behang ‘Grand Canyon’ van Pierre Frey, dat gepresenteerd werd tijdens het eerste belangrijke interieur event van het jaar: Paris Deco Off 2018. Daaronder heb ik ook nog even voor je uitgelicht het exotische ‘Tucan’ behang van Gaston Y Daniela. Beide bij mij hoger dan hoog op de verlanglijst – hoewel de oranje kraanvogels van Arte (zie het Pinterest bord hier onderaan, verkrijgbaar in verschillende actuele kleuren) misschien wel gaan winnen. Ohja, ook vreselijk geweldig zijn de wallpapers van CreativeLabAmsterdam. De prints zijn oh zo leuk, let vooral op de toekan print en het tropische behang met de tak en de panter.

Hoe dan ook, genoeg te kiezen en te klikken als je het mij vraagt. Plezier, en gegroet!

LEES OOK: Hoe de F blijft je interieur fabelhaft als je kinderen hebt?

(Visited 1.303 times, 1 visits today)