12 Dingen Die Vet Kut Zijn Aan Een Zeer Goede Interieursmaak

Het is jullie vast al opgevallen dat ik best een goede interieursmaak heb. Herstel: een zéér goede interieursmaak (de titel zei het inderdaad al). Echter, bedenk je even twee of drie keer of je jaloers op me bent, want bij een goede interieursmaak komt heel veel kijken. Lees deze twaalf punten maar even aandachtig door. 

Eerst even heeeeel diep inademen. En de korrel zout niet vergeten.

 1. Ik heb dus twee grote plantenpotten nodig voor een grootse bananenplant en nog een andere grote tropisch-achtige plant waarvan ik de naam niet weet maar die staan al twee weken in hun plastic pot te wachten in de badkamer (er is wel een dakraam) want ik kan niet tegen plastic potten in de woonkamer maar ik heb steeds geen tijd om de perfecte potten te zoeken en te kopen dus zit ik nu mooi met de ellende!
 2. Ik kan niet even makkelijk en snel een dagje naar de plaatselijke woonmall voor het inrichten van onze nieuwe slaapkamer of keuken want dat is hetzelfde als tegen een topkok zeggen je moet iedere avond bij de McDonalds eten.
 3. Ik vergeleek mezelf zojuist inderdaad met een topkok dat ging misschien wat ver maar mijn punt is gemaakt of niet dan.
 4. De lat ligt hoog echt heel hoog. Zó hoog dat je er eigenlijk gewoon niet bij kunt want daarvoor moet je in ieder geval tijd, ruimte, geduld en doorzettingsvermogen hebben. En stalen zenuwen. En ook best wel wat geld. En een vriend die een beetje fatsoenlijk meewerkt en niet een vet cool bad gaat lopen afkeuren omdat hij 25k euro te duur vindt alleen maar voor een bad.
 5. We hebben momenteel een huurhuis en we slapen in een soort hal want er zijn niet genoeg slaapkamers en ik mag geen behang van de huurbaas op de hal en ik moet toch in dat bed slapen verschrikkelijk gewoon en steeds denk ik wat een toestand met die witte muur het is toch godgeklaagd dat ik onder deze erbarmelijke toestanden moet zien te slapen! PS. Heb jij wel de mogelijkheid een muurtje of acht te behangen? Check dan snel mijn favoriete wallpapers.
 6. Als je jarig bent dan denken mensen al snel dat het leuk is om een gezellig interieuraccessoire te geven maar wat zal ik erover zeggen behalve doe maar niet.
 7. Als je een hele goede interieursmaak hebt zoals ik dan kun je nooit meer genoegen nemen met minder. Kijk op een dag zie je het en dan kun je het ook niet meer ont-zien. Denk maar eens aan vroeger toen je zestien was nou toen nam je nog genoegen met schoenen met zo’n hak met een houtprintje erop maar als je eenmaal ziet hoe mooi en goed gemaakt Prada-schoenen zijn dan kun je nooit meer hysterical blij zijn schoenen met een houtprintje uit China. Kijk, dat heb ik dus met interieurzaken. En dus ook met schoenen want je moet één lijn trekken. En ik heb het ook met vakantiehuisjes. En eigenlijk heb ik het met alles.
 8. Als ik een vakantiehuis wil boeken dan is de zoektocht naar het juiste huis dus een vreselijk drama want ik wil echt weten hoe zo’n optrekje er van binnen uitziet want voor je het weet staat er een vet lelijke bank van kunststof in de woonkamer en hebben ze nep marmeren plavuizen en als je pech hebt staan er ook nog glimmende, helgroene potjes met nepplantjes op nephouten salontafeltjes. Of er hangen angstaanjagende spreuken aan de muur. Of er zijn bakbeesten van televisies en zandkleurige diezain stoelen met ijzeren leuninkjes die megakut zitten. Kijk over die dingen daar kan ik me gewoon simpelweg niet heen zetten dan is gewoon me vakantie verpest.
 9. Beste mensen ik verwacht echt geen interieurs die perfect ingericht zijn want die zijn net zo goed ontzettend angstaanjagend. Dat is ook het hele idee van mijn fabelhafte site: persoonlijke eigenzinnige interieurs die fuck het perfecte plaatje roepen zijn de bom! Maar zorg er dan wel dat wat er in staat een beetje real is want een persoonlijk interieur waar je oprecht blij mee bent koop je niet in een middagje bij de plaatselijke woonmall, ook al is dat technisch heus mogelijk.
 10. Sommige mensen durven mij niet thuis uit te nodigen omdat ze bang zijn dat ik dan op ze af zal knappen maar dat hoeft echt niet ik ben erg aardig en ik neem mensen zoals ze zijn ik accepteer echt heel veel tekortkomingen behalve een kunstlederen bank dan stap ik meteen op.
 11. We zijn nu een nieuw huis aan het inrichten in de Amsterdamse Houthavens en je wilt gewoon niet weten hoeveel uur daar al in zit oh toch wel oké ik denk al zeker 600 uur ik ben drie fulltime dagen bezig geweest met het zoeken van de juiste badkamertegel die precies past bij mijn zeer goede interieursmaak maar ik weet nog steeds niet welke ik moet hebben. Dat komt omdat mijn zeer goede interieursmaak nogal eens wisselt van smaak. Hier moet nog zo’n emoticon met een gefronste blik en dan het handje onder de kin.
 12. Als je een goede smaak hebt zoals ik dan kun je heel moeilijk genoegen nemen met minde – oh wacht deze had ik al opgeschreven. Het is gewoon heel moeilijk om twaalf punten te benoemen want het is in de basis best heel leuk en fijn om een goede interieursmaak te hebben ben ik achter gekomen!! Jeetje het schrijven van stukjes voor je eigen site is de beste therapie ooit.

 

 

(Visited 400 times, 1 visits today)