Dit Zijn De Gordijnen Van Je Leven En Je Shopt Ze Hier

Het klopt, dit zijn de gordijnen van je leven. Klik maar snel snel snel door want dan verklap ik waar ze vandaan komen en hoe ze heten. Geen dank, ik ben inderdaad een held.

Gordijnen zijn een belangrijk sluitstuk van een interieur en kunnen een stijl maken of breken. Ze hoeven niet speciaal heel duur te zijn, maar koop in ieder geval nooit ‘zomaar even gordijnen’ op de zondagmiddag. Investeer je niet in de juiste gordijnen, of laat je de gordijnen van de vorige bewoner hangen, dan zul je merken dat het op de een of andere manier altijd een beetje tijdelijk, kil of onaf aanvoelt. Mooie gordijnen maken je huis tot een thuis, en zorgen daarnaast voor een verbetering van de akoestiek.

Dat was mijn lezing van vandaag. We gaan snel door met het allerbelangrijkste: WAAR KOOP JE DEZE ZONNIGE SHIZZLE.

Daar kan kort over zijn: dat kan het makkelijkst via Ra Studio Interiors, een ontwerpstudio die gerund wordt door Reineke Altvelink. Tijdens Salon Residence 2017 richtte zij de Iconic Sunburst Suite in, een ruimte als ware het een hotelkamer. Met als ontzettend belangrijk item de zijden jacquard stof Golden Sunburst van Tony Duquette voor Jim Thomson: een werkelijk bijster sjieke stof, die luxueus maar toch ook creatief, mystiek en bohemièn oogt en waar je geweldige gordijnen, maar ook beeldige draperieën en kussens van kunt laten maken. Dus.. mocht je een interieur hebben waar een rijk zonnenstraalgordijn best bij zou passen dan weet je volgens mij wat je te doen staat. Persoonlijk ben ik nog even aan het broeden hoe en of en waar ik deze gordijnen/stof mijn huis in kan fietsen. Heeft te maken met het feit dat ik financieel het schip in dreig te gaan door alle tienduizend dingen die ik in mijn huis wil, herstel moet hebben. Zoals deze fabelhafte wallpapers. De keuzestress is real mensen.

Hoe dan ook: zie me shinen bij het Sunburst-kussentje! En ja ik moet hier echt naar de kapper. (Tekst gaat nog even verder onder de foto.)

Iconic Sunburst Room @ Salon Residence

Hier de Iconic Sunburst Suite nog even in vol ornaat. Wat een weelde, wat een luxe! Het is gewoon moeilijk om hier geen slaapkamerminderwaardigheidscomplex van te krijgen. Het puike headboard (echt de bedtrend van dit moment), de zonnestraalhemel boven het bed, de spiegels van Vaughan, het behang van Dutch Wall Textile Company… alle slaapkamers die ik tot nu toe had verbleken hierbij intens.

Ohja >>> als je deze stijl fijn vindt, check dan ook het Britse label House of Hackney

 

Iconic Sunburst Suite van Ra Studio Interiors @ Salon Residence 2017
(Visited 974 times, 1 visits today)