De Kussens Van House Of Hackney Zijn Heter dan Heet

Ik was dus ernstig druk op zoek naar wallpapers voor in mijn nieuwe huis, toen ik op de fabelhafte kussens van het geweldige merk House of Hackney stuitte. Ik weet toch (bijna) zeker dat jij ze ook wil hebben. Kijk mee!

Openingsbeeld via House of Hackney.

(Dit stukje stond ik 2018 al live, maar ik ben nog steeds obsessed door dit merk, dus heb het even omhoog gegooid).

Het merk House of Hackney is een Brits label (opgericht 2010) dat draait om prints. Britse prints welteverstaan, maar dan met een geweldig moderne, mödische ‘zeitgeist-twist’. Een glorieus label waarvan de verkrijgbare prints onderling waanzinnig combineren. Ik bedoel, zelfs als je geen kaas hebt gegeten van combinaties, dan bestel je gewoon klik klik klik klik wat behang, kussens en een kleed van House of Hackney en rapapapapa, je huis is een hit en de interieurmagazines hangen aan de lijn. Bovendien lijkt je huis vervolgens net op een hotel, want menig zichzelf respecterend hotel heeft tegenwoordig een behangetje of twee van House of Hackney. Kijk maar eens naar het prachtige (House of Hackney behang in) Hôtel Providence in Parijs.

MAAR NU ZAG IK DUS DAT ZE OOK KUSSENS HEBBEN MET DE EXOTISCHE NAAM ‘SABER’.

Kijk, ik kan me gewoon niet voorstellen dat je deze kussens niet wil hebben. Ieder z’n ding natuurlijk, maar dit tijgerkussen wil toch iedereen die ik leuk vind? Ik zet ze in ieder geval op de planning voor Prjct Houthavens. Saber de tijger, ik pak je.

 

Dan nu alleen nog even een beetje sparen, want ze kosten 195 pond (naar beneden afgerond 212 euro). Je zou dus kunnen stellen dat ze redelijk kostbaar zijn. Of laat ik het zo zeggen: sommige mensen krijgen  een rolberoerte als ze horen dat er kussentjes van 212 euro op mijn bank liggen. Dat soort mensen doen uitspraken als: ‘Potdikke, 212 euro, dat is een compleet weekendje weg met een kortingsbon!’ Maar dan zeg ik: ‘Van een compleet weekendje weg met een kortingsbon word ik niet per se gelukkig. En van een kussen van House of Hackney wél!’

Anyways, je kunt deze kussens bestellen via de online shop van House of Hackney, en als je mij graag dolgelukkig wilt maken mag je er meteen ook eentje voor mij bestellen. Deze wil ik het liefst:

(Visited 993 times, 1 visits today)