46 Wallpapers Die Ik Moet. Nu Nog Even 46 Wanden Vinden!

Een tof behang in je woonkamer of waar dan ook in huis is heter dan heet. Maar de keuze is reuze inderdaad – men neme dit behang van de Gournay. Dat zeg ik: wil je toch hebben? En er is meer, veel meer!

Openingsbeeld: Amazonia behang van De Gournay. Foto door Johan Sellen, styling Suzy Hoodless.

Lieve allemaal, het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik een goede smaak heb. Maar wisten jullie ook dat ik heel slecht keuzes kan maken? Nee? Opzouten dan, want dan lees je mijn site nógal slecht!

Sorry, dat was even een vervelende onderbreking. Waar waren we gebleven? Ohja, dat ik zo moeilijk kan kiezen. Een – toegegeven – toch wel redelijk onhandige eigenschap bij het decoraten van een huis. Vooral wanneer je een erg goede interieursmaak hebt zoals ik en alleen maar mooi spul weet te spotten. Dan is het dus echt constant darlings killen wat de klok slaat. Heel vermoeiend, maar het is niet anders. Want komaan, zesenveertig (!) wallpapers; dat kan echt niet allemaal in één huis.

Neen. Dat is alleen voor bitchez in landhuizen.

Maar gelukkig gaan deze blitse wallpapers tenminste niet allemaal roemloos ten onder. Want ik heb een bord op Pinterest gemaakt waarop je ze allemaal kunt bekijken. Hier alvast een dikke voorproef, en klik dan vooral op (de titel van het) Pinterest-bord dat overigens regelmatig een update krijgt. Dat zeg ik: laat je vooral inspireren voor je eigen huis. Kijken, kijken en kies er gerust eentje uit! Ik hoef heus niet overal uniek in te zijn.

(Visited 2.118 times, 1 visits today)