12 Cool AF Tassen Voor Maximalisten

Maximalisten verenigt u; een heerlijk rijtje toffe (en dus) zeer uitgesproken tassen voor dit voorjaar. Zeg nou zelf; wat is er heerlijker dan een voorjaar met een sehr uitgesproken tas aan de arm? Niets inderdaad. Behalve dan een voorjaar met twee sehr uitgesproken tassen aan de arm. Of drie! Wel nog even sparen. Of jarig worden. En dan vraag je aan iedereen geld. Dat doe ik best vaak. Oké ik stop al.

Voor iedereen die even niet weet wat maximalistisch is – huh – volgt nu eerst een korte uitleg. Maximalisme in de mode en in ons interieur betekent zoveel als: clashen met uitgesproken kleuren en het mixen van opvallende prints. Ook belangrijk in de maximalistische garderobe (of een maximalistisch interieur) zijn opvallende items bezaaid met ruches, franje, strass, studs en gouden of messing details. Onderstaande tassen die ik allemaal bést zou willen hebben. En misschien zit er ook wel wat voor jou tussen?

[1]
My oh my, deze tas. De Lucia schoudertas van Dolce & Gabbana heeft het maximalisme zowat uitgevonden, lijkt me. Iedereen die het leuk vindt mag ‘m voor mij kopen, dat vind ik echt geen enkel probleem.

[2]
Chanel lanceert voor ss18 een waanzinnige see through tas – een van de grote trends in modeland dit seizoen. Nog niet verkrijgbaar, maar houd vooral de site van Chanel in de gaten.

[3]
Chloe heeft haar Drew bag een heerlijke upgrade gegeven.

DREW JUST GOT AN UPGRADE

Een bericht gedeeld door The 30th (@the_30th) op

[4]
Gucci krijgt deze rubberen tas in de collectie. Nog niet gespot op de site van Gucci, maar dat gaat zeker komen. Zo lekker, deze.

[5]
Hulde voor Prada’s Cahier bag . T#ring jantje wat een tas – hoewel ik me kan voorstellen dat deze tas niet door iedereen wordt begrepen (want te heftig). But hey, whatever. Check snel de Prada site voor updates over de verkrijgbaarheid.

[6]
De classic NéoNéo bag van Louis Vuitton kreeg ook een update en is verkrijgbaar in tig kleuren. Een uitermate geschikte tas voor maximalisten die colourblocking houden, maar tien tegen een datdeze tas ook de goedkeuring van de minimalisten onder ons kan wegdragen.

[7]
Nog Een Keer Gucci, de maximalistische showstopper van de ss18 campagne. Dat zeg ik: shop ‘m hierrrrr.

[8]
Dolce & Gabbana houdt van nature van uitgesproken items, en daar is deze velvet tas bezaaid met strass geen uitzondering op.

[9]
Lekker bezig! Dit zijn de mini & small infinity bags met zilveren kettingen van Givenchy. Ps. Ze zijn er ook met gouden kettingen. Het is maar een tip.

[10]
Vandaag is roooooddddd – oké flauw. Hier zien we Gigi Hadid met een rockstud spike bag van Valentino; de hit van het voorjaar.

[11]
Rock chic Lanvin, wie wil het niet? Een van de lekkerste items van de ss18 collectie.

Celebrating the unveiling of the #LanvinSS18 Collection #LanvinFemme #LanvinBTS #Lanvin ?@sabinevilliard

Een bericht gedeeld door LANVIN (@lanvinofficial) op

[12]
Nog meer Chloe omdat ik het gewoon niet kon laten. Geef me eens ongelijk! Zie hier; Chloe’s Faye bag, verkrijgbaar in allerlei prachtige diepe kleuren. Nou, dat was ‘m. Gegroet maar weer en tot de volgende keer.

The Faye in new colours for Spring 2018 #chloeGIRLS Pre-order now on chloe.com

Een bericht gedeeld door Chloé (@chloe) op

(Visited 294 times, 1 visits today)